Seguretat Alimentària i Producció Animal

DURATION:
Semestre A
ID:
SAPA
CREDIT:
4 ECTS

INSTRUCTORS:

Address

  View map

Categories

Optativas

Els aliments juguen un paper important en la salut pública, la qual cosa fa que tots els productes ramaders deuen ser segurs per al consumidor (food safety), amb independència de la seua qualitat, sent responsable d’ella i del seu control l’administració. En el present curs l’alumne coneixerà i desenvoluparà capacitats per poder aplicar les principals eines relacionades amb la seguretat alimentària en la producció animal: anàlisi de riscos, traçabilitat, anàlisi de punts crítics, producció diferenciada, fabricació de pinsos…

Prof. responsable: Bernat Peris



© 2015 Universitat Politècnica de València. Todos los derechos reservados.
volver arriba

El Màster en Producció Animal pretén completar la formació de qui es vol especialitzar en els principals aspectes de la ramaderia sostenible i introduir en els diferents camps de recerca relacionats els qui volen aconseguir el grau de doctor.

TOP